Authentic Beauty Concept

VJERUJEMO U AUTENTIČNU LJEPOTU

Autentična ljepota nas spaja i pokreće. Ona počinje u onom trenutku kada odlučite biti svoji.
Vjerujemo kako je autentična ljepota prirodna i jednostavna. Za nju nisu potrebni sofisticirani foto filteri, ona proizlazi iz vašeg karaktera.
Vjerujemo u čiste sastojke pažljivo odabranog porijekla, bez silikona, sulfata i parabena.
Vjerujemo u iskreno poslovanje građeno na empatiji, iskustvu i vještinama.
Budite dio pokreta autentične ljepote.

NAŠA MISIJA

ČISTE FORMULE

Vjerujemo kako je ono što izostavljamo u upotrebi jednako važno kao i ono što upotrebljavamo. Naši proizvodi su veganski, bez sulfata, parabena i silikona. To su proizvodi s integritetom. Sastojci su pažljivo odabrani, prirodni i jednostavni, ugodni za korištenje na kosi i vlasištu.

AUTENTIČNA LJEPOTA KOSE

Ono što nije oku vidljivo jest upravo ono što čini razliku. Ideja je osnažiti postojeću prirodnu ljepotu kose i bez napora kreirati savršeno (ne)savršene opuštene teksture.

BEZ POTREBE ZA FILTERIMA

Moto koji stoji iza pokreta autentične ljepote glasi “Budi svoj.” Biti svoj znači ostati vjeran sebi i otvoren, upravo iskrenost jest privlačna. Naša osobnost i karakter su ono što čini našu ljepotu.

SVJESNO ISKUSTVO

Povežite se ponovno sa samim sobom. Mi kreiramo okruženje koje stišava buku užurbanog svijeta koji nas okružuje. Kada ste prisutni u sadašnjosti, tada ponovno vraćate u ravnotežu svoj um i dušu te nanovo otkrivate svoju unutarnju ljepotu koja odražava vas.

PRIRODNE I VEGANSKE FORMULE

Važno nam je odabrati prirodne sastojke pažljivo selektiranog porijekla. To ujedno znači kako je ono što izostavljamo u upotrebi jednako važno kao i ono što upotrebljavamo u našim proizvodima. Ne biramo olako jednostavno i poznato rješenje, već pristupamo razvijanju proizvoda s integritetom. Proizvodimo bez silikona, sulfata, parabena, mineralnih ulja i umjetnih bojila. Svi proizvodi su veganski.
** Sve formule su veganske, osim krute voštane paste i kreme za oblikovanje koje sadrže pčelinji vosak te Amplify Mousse pjene koja sadrži kitozan. Cilj nam je u sva tri proizvoda zamijeniti sastojke te ih učiniti veganskim što prije!

PAŽLJIVO ODABRANI SASTOJCI

Pomno birajući sastojke uz transparentan lanac proizvodninje, Authentic Beauty Concept linija sadrži Guar Hydroxyproplytrimounium Klorid. To je njegujući sastojak koji poboljšava raščešljavanje i mekoću kose. Održivi Guar uzgajaju farmeri koji djeluju u okviru Održive Guar inicijative (SGI). Od 2017. godine podupiremo ovaj hvaljeni i dugoročni SGI program zajedno sa Solvay-em i neprofitnom organizacijom Technoserve u održivoj produkciji sirovine Guar u Indiji.

SPOJ PRIRODE I ZNANOSTI

Unutar Authentic Beauty Concepta priroda i znanost se spajaju u pročišćenim sastojcima dobivenim kroz ultrazvučnu razgradnju i destilaciju pare. To je vrlo blaga metoda ekstrakcije prirodnih sastojaka: biljni sastojci su okruženi ultrazvučnim valovima kako bi otvorili ćelije biljnih stanica i pružili koncentrirani sadržaj sastojaka. Ova blaga metoda tako pohranjuje sve nutritivne i vrijedne sastojke korištenih sirovina. Koncentrati se zatim destiliraju upotrebljavajući paru, bez dodavanja teških kemikalija, a kako bi se izlučila istinska esencija pojedinog sastojka.

ABC proizvodi

Pogledaj sve ABC proizvode